100 РОКІВ ЖИТТЯ КАФЕДРИ Рецензія на монографію за редакцією професорів В.М. Лехан та Л.В. Крячкової «Нариси історії кафедри соціальної медицини, громадського здоров’я та управління охороною здоров’я Дніпровського державного медичного університету» - Васильєв, К.К. (Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров’я України, 2024)
100 РОКІВ ЖИТТЯ КАФЕДРИ Рецензія на монографію за редакцією професорів В.М. Лехан та Л.В. Крячкової «Нариси історії кафедри соціальної медицини, громадського здоров’я та управління охороною здоров’я Дніпровського державного медичного університету»