ПАМ’ЯТІ ПРОФЕСОРА ОЛЕКСАНДРА МАКАРОВИЧА ГОЛЯЧЕНКА - Avtoriv, Kolektyv (Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров’я України, 2021)
9 листопада 2021 р. на 82 році життя відійшов у вічність відомий український учений у галузі медицини, один із корифеїв соціальної медицини та організації охорони здоров’я, доктор медичних наук, професор Олександр Макарович Голяченко.