Клінічний випадок складності діагностики та хірургічного лікування дивертикулу Меккеля - Kryzhevskyi, V. V.; Znaievskyi, M. I.; Bilyayeva, O. O.; Kolomoitsev, A. P. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2019)
У статті наведено випадок складності діагностики дивертикулу Меккеля, ускладненого некрозом та перфорацією дивертикулу, міжпетельним абсцесом, тонкокишковою декомпенсованою непрохідністю, загальним серозним перитонітом.