Поєднання практичної і самостійної роботи студентів як один із методів підвищення ефективності засвоєння знань з хірургії - Herasymiuk, N. I. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2019)
Мета роботи: встановити ефективність взаємодоповнення практичної і самостійної роботи студентів із використанням джерел наукової літератури та інтернет-джерел у процесі аудиторних занять на кафедрі хірургії.