Впровадження інновацій у педагогічний процес – шлях до розбудови вищої медичної школи україни - Pertseva, T. O.; Konopkina, L. I.; Kireyeva, T. V.; Bogatska, K. Y.; Cherkasova, O. G.; Myronenko, O. V.; Fesenko, O. V.; Botvinikova, L. A.; Belosludceva, K. O. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2018)
Мета роботи: визначити ефективність впроваждення інноваційних технологій у педагогічний процес на кафедрі внутрішньої медицини 1 ДЗ «ДМА».