Лікування бойової травми в цивільного населення - Vrublevskyi, O. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2018)
Дана праця спирається на особистий досвід автора під час гуманітарних місій та є спробою узагальнення результатів понад 1800 операцій, виконаних за останні три роки в “гарячих точках” світу.