Місце тотальної панкреатектомії в сучасній онкохірургії - Zemskov, S. V. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2016)
У статті коротко наведено історичні дані стосовно тотальної панкреатектомії (ТП). Представлено огляд сучасної літератури з висвітленням частоти післяопераційної летальності й ускладнень після ТП, тенденцій до формування по- казань та можливих перспектив подальшого використання цієї операції.