10-річний досвід лікування хворих із гнійно-некротичними ускладненнями синдрому стопи діабетика - ДЕСЯТЕРИК, В. І.; ЯРЕМЕНКО, І. О.; МІХНО, С. П. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
Проведено аналіз лікування 1523 пацієнтів із синдромом стопи діабетика в умовах спеціалізованого центру. Вказано переваги розробленого і впровадженого діагностично-лікувального алгоритму, що дозволило знизити частку високих ампутацій нижніх кінцівок і післяопераційну летальність майже в два рази.