До питання про дренування черевної порожнини при апендикулярному перитоніті у дітей - Рибальченко, В. Ф.; Русак, П. С.; Доманський, О. Б. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
Oцінка лікувальної і профілактичної ефективності дренування черевної порожнини при АП у дітей в аспекті найближчих післяопераційних результатів.