Антибіотикотерапія при гнійно-некротичних флегмонах м’яких тканин - Мельников, В. А.; Когут, Л. М (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
Гнійна хірургічна інфекція м’яких тканин (ГХІМТ), її ускладнені форм із тяжким клінічним перебігом.