Електрозварювання і нестандартні ситуації в проктології - Подпрятов, С. С.; Марийський, Г. С.; Уманець, О. І. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
Oцінка ефективності одночасного здійснення гемороїдектомії та пластичної корекції анальної тріщини, дефекту СВ, ректовагі-нальної перетинки.