Гострий оментит у дітей: класифікація та вибір хірургічної тактики - Рибальченко, В. Ф.; Русак, П. С. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
Oбґрунтування та розробка диференційованої хірургічної тактики при гострому вторинному оментиті у дітей із деструктивним апендицитом.