ДО 100-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВИДАТНОГО ЛІКАРЯ-АНАТОМА, НАУКОВЦЯ, ПЕДАГОГА – ПРОФЕСОРА ІВАНА ІВАНОВИЧА БОБРИКА (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2025)
Бобрик Іван Іванович – видатний лікар-анатом, доктор медичних наук, професор, лауреат Державної премії, заслужений діяч науки і техніки, член-кореспондент НАПН України, професор кафедри топографічної анатомії та оперативної хірургії, завідувач кафедри анатомії людини, декан медичного факультету № 1, завідувач кафедри нормальної анатомії Національного медичного університету імені О. О. Богомольця.