Рак нирки з метастатичним тромбозом нижньої порожнистої вени – сучасний стан проблеми та перспективи розвитку - ТОДУРОВ, Б. М.; КОВТУН, Г. І.; ЗАГРІЙЧУК, М. С.; КОНДРАТЮК, М. О.; КУВАЙЦЕВ, А. К.; САМОКІЩУК, Р. А.; МАРЧУК, І. П.; МУРАХОВСЬКА, О. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2023)
Проведено аналіз рівнів поширення тромбу в нижній порожнистій вені та його вплив на прогноз виживання при раку нирки з метастатичним тромбозом нижньої порожнистої вени.