Рідкісний випадок синдрому Грізеля в дитини - Процайло, М. Д.; Дживак, В. Г.; Крицький, І. О.; Гощинський, П. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2022)
У статті описано рідкісний випадок синдрому Грізеля, діагностований за допомогою сучасних методів діагностики, атиповий перебіг захворювання гострої респіраторної інфекції та їхнє успішне лікування, що запобігло подальшим ускладненням.