Хірургічне лікування великої ліпоми сигмоподібної кишки із розвитком товстокишкової інвагінації - Шепетько, Є. М.; Біляченко, М. В.; Єфремов, В. В.; Головащук, І. М. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2022)
У статті описано казуїстичний випадок великої ліпоми сигмоподібної кишки, що призвела до розвитку товстокишкової інвагінації, з успішним хірургічним лікуванням.