Стороннє тіло (гігантська редька) в товстій кишці - Горолюк, А. Ю. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2022)
У статті описано рідкісний випадок наявності стороннього тіла (гігантська редька), що через анальний отвір потрапило до нисхідного відділу ободової кишки та було видалено без лапаротомії через анальний канал без використання допоміжних інструментів.