Досвід лікування пацієнтів із сумкою Торнвальда - Хоружий, І. В.; Андрейчин, Ю. М.; Романюк, Н. М. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2022)
У статті на основі даних клінічних обстежень хворих із сумкою Торнвальда оцінено ефективність хірургічного лікування методом ендоскопічного коблаторного видалення.