Рідкісне поєднання множинних поліпів та дивертикулів червоподібного відростка з перфорацією одного з дивертикулів. - Шепетько, Є. М.; Повч, О. А.; Стець, М. М.; Гармаш, Д. О.; Курбанов, А. К.; Марценюк, Р. О.; Чернобровкіна, Ю. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Рідкісне поєднання множинних поліпів та дивертикулів червоподібного відростка з перфорацією одного з дивертикулів.