Мультидисциплінарний підхід до діагностики та лікування псевдокісти підшлункової залози, ускладненої кровотечею. - Матвійчук, Б. О.; Кушнірук, О. І.; Бубняк, М. Р.; Гірняк, О. Т.; Мотринець, Н. П.; Гоцуленко, А. В.; Євтух, В. П. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Мультидисциплінарний підхід до діагностики та лікування псевдокісти підшлункової залози, ускладненої кровотечею.