Причини розладiв загоєння дiафiзарних переломiв. Сучаснi аспекти стабiльно-функцiонального та iнтрамедулярного ос-теосинтезу - Андрейчин, В. А.; Бiлiнський, П. I.; Непорадний, I. Д. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
У статті представлено системний теоретичний аналіз виникнення розладів репарації кістки після діафізарного перелому при “ стабільно-функціональному остеосинтезі” та інтрамедулярному остеосинтезі. Він дає можливість виявити їх сильні та слабкі сторони, причини незадовільних результатів.