Надання амбулаторної медичної допомоги хворим із гострими гнійно-септичними захворюваннями м’яких тканин. - Баранник, С. І.; Барвінський, В. М.; Бахвала, В. Ю.; Шевцов, В. М. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Надання амбулаторної медичної допомоги хворим із гострими гнійно- септичними захворюваннями м’яких тканин.