Перспективи лікування тяжкої краніоабдомінальної травми у постраждалих літнього віку. - Перцов, В. І.; Івахненко, Д. С. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Старіння населення є незворотною тенденцією сучасних європейських країн. Демографічні зміни відбились на віковій структурі контингенту постраждалих від травм, що потребує диференційного підходу у виборі лікувальної тактики у осіб літнього віку.