Кістково-пластичні матеріали для заміщення дефектів щелеп: від історії до сьогодення. - Мисула, І. Р.; Скочило, О. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
У статті представлено узагальнені дані про матеріали, які використовували раніше і застосовують в даний час для відновлення кісткової тканини. Проаналізовано методи отримання, а також висвітлено позитивні властивості та недоліки препаратів кожної з існуючих груп залежно від походження. Особлива увага звернена на перспективні матеріали алопластичного походження.