Серозно-фібринозний перитоніт як казуїстичний клінічний прояв нової коронавірусної хвороби SARS-CoV-2 COVID-19 - Горолюк, А. Ю. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2021)
Мета роботи: розглянути рідкісний випадок розвитку перитоніту як казуїстичний прояв нової коронавірусної хвороби SARS-CoV-2 COVID-19.