Мультифокальний некротизуючий фасціїт: опис випадку та аналіз літератури. - Стояновський, І. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Мультифокальний некротизуючий фасціїт: опис випадку та аналіз літератури