Рецензія на монографію "Некротизирующий фасциит” / М. В. Гринев, Кир. М. Гринев. – СПб. : Гиппократ, 2008. – 120 с.. - ., Рецензія (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Рецензія на монографію "Некротизирующий фасциит” / М. В. Гринев, Кир. М. Гринев. – СПб. : Гиппократ, 2008. – 120 с.