Cтруктурна перебудова печінки у динаміці експериментальної краніоскелетної травми та її корекції фетальними нервовими клітинами. - Борис, Р. М.; Дацко, Т. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
В умовах експериментальної краніоскелетної травми відбуваються виражені структурні зміни в тканині печінки, які проявляються порушеннями структури часточки і балкової організації гепатоцитів, розвитком дистрофічних змін, що переважають у ранні періоди експерименту. Введення суспензії кріоконсервованих фетальних нервових клітин потенціює адаптаційні механізми і частково покращує структурну організацію гепатоцитів, підсилює регенерацію і потенціює відновлення часткової структури.