Морфометричнi особливостi ремоделювання структур привушної залози при механiчнiй жовтяницi - Шульгай, А. Г.; Левкiв, М. О. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
У статті наведено дані морфометричних змін ацинусів та структур внутрішньочасточкових проток привушної залози при різних термінах механічної жовтяниці. Встановлено розвиток атрофічних змін структур привушної залози при місячному терміні обтураційного холестазу.