Розлади кисневого гомеостазу при експериментальному сепсисі, ускладненому гострим респіраторним дистрес-синдромом - Олійник, О. В.; Доброродній, А. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
У роботі наведено основні показники газообміну щурів, отримані після моделювання сепсису, ускладненого гострим респіраторним дистрес-синдромом.