Синдром остеодистрофії та локальний кровобіг після хірургічного лікування виразкової хвороби шлунка - Футуйма, Ю. М. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2013)
Детальний аналіз 138 денситограм пацієнтів після хірургічного лікування виразкової хвороби шлунка та значень локального кровобігу слизової оболонки оперованого шлунка свідчить про кореляційний зв’язок між вказаними показниками в розвитку остеодистрофії кісткової тканини у даної категорії хворих.