Відомому хірургові Юрію Коморовському – 100 років - Kolektyv, Tvorchyy (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2020)
5 січня виповнюється 100 років з дня народження доктора медичних наук професора Юрія (Ростислава) Теофіловича Коморовського.