Світлій пам’яті хірурга Tараса Адамовича Кадощука - медичного факультету № 2, ВНМУ ім. М.І. Пирогова, Колектив хірургічної клініки (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2016)
Світлій пам’яті хірурга Tараса Адамовича Кадощука