Степлерні езофагоєюноанастомози. Сучасні тенденції - SENIUTOVYCH, R. V.; BARANNIKOV, K. V.; BODIAKA, V. YU. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2016)
Представлено огляд робіт із степлерної техніки анастомозування стравоходу і тонкої кишки після гастректомії за останні 5 років. Удосконалення степлерних апаратів відбувається в напрямі дозованої компресії тканин залежно від товщини стінок органів, головок із змінним положенням, наявності систем зворотного зв’язку.