Гастродуоденальні гострокровоточиві виразки, спричинені прийманням нестероїдних протизапальних препаратів - КАМІНСЬКИЙ, О. А. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
У роботі наведено результати лікування 238 хворих із гострими шлунково-кишковими кровотечами на фоні приймання медикаментозних препаратів. Проаналізовано частоту розвитку гострих медикаментозних виразок верхнього відділу шлунково-кишкового тракту і можливості їх лікування.