Науковий студентський гурток на кафедрі хірурги як форма наукової діяльності студентів - ВАСИЛЮК, С. М.; ШЕВЧУК, А. Г.; ФЕДОРЧЕНКО, В. М.; БІЦЬКА, І. В.; ГУДИВОК, В. І. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
Залучення студентів до науково-дослідної роботи в студентському науковому гуртку (СНГ) є одним із чинників інтенсифікації інтеграційного навчання, оскільки сприяє формуванню у них творчих здібностей, отриманню нової інформації, яка в сучасному стані науки примушує постійно оновлювати знання.