Клінічний випадок лікування хондросаркоми груднини - МУРАВЙОВ, Т. В.; БАРТОШ, Г К.; ПАТОЛА, А. О. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
Пухлини грудної стінки представлені різноманітним спектром пухлин скелета, м ’яких тканин, а також пухлин, які проростають із сусідніх органів. Первинні злоякісні пухлини грудної стінки зустрічаються досить рідко. Ми хотіли б зупинитись на хірургічному способі лікування злоякісних пухлин груднини. Саме радикальне хірургічне лікування залишається основним етапом лікування даної патології.