Інтенсивна терапія цукрового діабету 1 типу, декомпенсованого та ускладненого кетоацидозом, у хворої із супутньою хворобою Жильбера та інсуліновою помпою - КРЕНЬОВ, К. Ю. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
Використання інсулінових помп набуває все більшої популярності як у хворих на тяжкий цукровий діабет, так і в клініцистів.