Хірургічна тактика при несвоєчасно діагностованому у хворого посттравматичному розриві заочеревинного відділу дванадцятипалої кишки - Семенюк, Ю. С.; Ткач, В. О. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
Представлено спостереження успішного лікування хворого з посттравматичним розривом заочеревинного відділу дванадцятипалої кишки.