Карциноїд апендикса: спостереження з практики - Куцик, Б. І.; Чуба, В. І.; Ільїн, О. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
Патологія апендикса, гостре, хронічне запалення, новоутворення червоподібного відростка.