Патологоанатомічна характеристика ускладненої гострої хірургічної судинної патології, поєднаної з соматичними захворюваннями - Боднар, П. Я.; Трач Росоловська, С. В.; Миколенко, А. 3. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
Стаття присвячена з’ясуванню клініко-морфологічної структури поліморбідності із визначенням індексу її тяжкості, встановлених на підставі ретроспективного аналізу 163 протоколів розтину тіл померлих із гострою судинною хірургічною патологіею, проведеного у Тернопільському обласному патологоанатомічному бюро в 2008-2013 рр.