Досвід малоінвазивного лікування гнійно-деструктивних захворювань нирок та паранефральної клітковини - Цепінь, А. В.; Мисак, А. І.; Твердохліб, В. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
Підвищення ефективності лікування хворих із гнійно-деструктивними захворюваннями нирок та паранефральної клітковини шляхом обґрунтування раціональної лікувальної тактики на підставі вивчення найближчих та віддалених результатів лікування із застосуванням клініко-лабораторних, рентгенологічних, ультразвукових методів досліджень