Динаміка змін гемостатичного потенціалу на операційному етапі лікування пацієнтів з пухлинними захворюваннями жіночої статевої системи - КРИВОКУЛЬСЬКИЙ, Б. Д.; КРИВОКУЛЬСЬКИЙ, Д. Б.; ЖУЛКЕВИЧ, І. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2023)
Вивчено особливості змін системи гемостазу на операційному етапі лікування пацієнтів з пухлинними захворюваннями жіночої статевої системи.