Лікування ускладнених форм діабетичної ангіопатії в умовах районної лікарні - Чупрій, К. Л. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
Покращення ефективності лікування хворих з СДС шляхом внутрішньоартеріального введення антибіотиків