Хірургічна тактика при лікуванні хворих на гострий калькульозний холецистит зі супутнім цукровим діабетом II типу - Ріюрик, М. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
Особливості перебігу калькульозного холециститу у хворих зі супутнім ЦД II типу, розробика хірургічної тактики лікування.