Спосіб пластики губ і кута рота після радикального видалення злоякісної рецидивної пухлини - СКАКУН, Л. М.; ГАЛАЙЧУК, І. Й. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2023)
Проведено аналіз різних методів пластичного усунення дефектів верхньої і нижньої губи, кута рота і щоки, показано переваги того або іншого методу. Обґрунтовано доцільність одномоментного комплексного хірургічного лікування значних дефектів обличчя. На основі власного досвіду запропоновано новий метод пластики великого післяопераційного дефекту тканин верхньої і нижньої губи, кута рота і щоки.