Випадок успішного консервативного лікування ішемічного коліту - Гощинський, В. Б.; Бенедикт, В. В.; Пижевський, О. А. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
У статті наведено клінічний випадок консервативного лікування ішемічного ураження товстої кишки у хворого з тяжкою декомпенсованою супутньою патологіею. Звернено увагу на високу інформативність комп’ютерної томографії органів черевної порожнини і на можливість виконання операцій у цих хворих.