Переваги використання провідникових методів знеболювання у відділенні судинної хірургії за допомогою апарата “Stimuplex” - Чепіль, І. В. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
Ми провели аналіз переваг, ефективності, частоти розвитку ускладнень при використанні різних методів знеболювання у відділенні судинної патології. Ми проаналізували результати лікування 216 хворих за період з 2011 до 2013 року. Вік пацієнтів — від 22 до 81 року. Проведено порівняльний аналіз ефективності, ризику ускладнень провідникової анестезії за допомогою методики “Stimuplex” з іншими методами знеболювання.