Клініко-неврологічна оцінка якості життя та результатів лікування хворих із травматичними ушкодженнями променевого нерва - Кучерук, О. Є. (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2015)
При вивченні результатів хірургічного лікування необхідно враховувати вид травми, рівень і ступінь ушкодження, час, що минув між ушкодженням і проведенням операції, вік хворого, наявність хронічних системних захворювань та інші фактори, які визначають кінцевий результат лікування. До сьогодні в літературі немає загального критерію в оцінці ступеня відновлення нервових стовбурів після хірургічного лікування. Робота Грунтується на підставі аналізу результатів дослідження 138 хворих із ушкодженням променевого нерва на різних рівнях.