Оцінка клінічної ефективності препарату “Тирозур”у дітей з поверхневими і глибокими дермальними опіками - Козинець, Г.П.; Осадча, О.І.; Коваленко, О.М.; Боярська, Г.М.; Благодатний, В.М.; Циганков, В.П.; Коваленко, А.О.; Зиневіч, Я.В (Шпитальна хірургія. Журнал імені Л. Я. Ковальчука, 2023)
Дослідження препарату “Тирозур” показали, що він с ефективним засобом у місцевому лікуванні 36 дітей з дермальними опіками, добре переноситься хворими, характеризується відсутністю побічних ефектів і ускладнень, сприяє збереженню факторів місцевої антимікробної резистентності й нормативному перебігу ранового процесу.